perjantai 4. marraskuuta 2016

Lahjat rasioissa

Lahjat eivät mielestäni ole joulussa se tärkein asia, mutta kuuluvat silti olennaisesti joulunviettoon. Varsinkinkin niiden tekemisestä ja antamisesta tulee aina hyvä mieli :3


Tänään löysin kirpputorilta kaksi jouluisesti kuvitettua rasiaa, joihin ajattelin joidenkin lahjat kasata. Rasiat ovat eri kokoisia ja yllä olevassa kuvassa on niistä se pienempi.

Suunnitelmissa olisi, että tuohon pienempään voisin pakata jotakin itsetehtyä herkkua, esimerkiksi jonkinlaisia keksejä tai karkkeja. Olen jo kauan katsellut eräästä blogista löytyviä vegaanisten piparkakku- sekä kookostryffeleiden reseptejä. Voisi olla hauska kokeilla niitä tähän tarkoitukseen :3

Suurempaan kokoan luultavasti äitilleni tulevan lahjan. Olen suunnitellut antavani hänelle herkkukorin/-rasian, johon laitan esimerkiksi kauniin kynttilän, karkkeja, suklaata, jotain itsetehtyä, pähkinöitä, jotain erikoista hilloa tms. Rasian sisältö on vielä hieman auki, mutta kyllä se sitten alkaa täyttymään kuin itsestään.

Tänään muuten syötiin jo vuoden ensimmäiset joulupiparit! (kuten kuvasta näkyy :D) Eivät olleet valitettavasti itsetehtyjä, vaan ihan tarjouksesta ostettuja. Todella hyviä olivat silti. Merkistä en ole ihan varma, mutta olivat sellaisessa isossa pyöreässä rasiassa nimellä "Ohuet sydänpiparit". Kaupoista siis löytyy iloksemme myös vegaanisia joulupipariversioita :)

Minkälaisia lahjasuunnitelmia sinulla on tälle vuodelle?

1 kommentti:

  1. Rasiat on hauska juttu paketoinnissa, kun niihin voi kätkeä vaikka mitä eikä saaja ensituntumalta arvaa, mitä rasian sisällä on. Minä pakkaan monesti ihan vaan hämäyksen ilosta lahjat erilaisiin rasioihin. :)

    Tän joulun lahjasuunnitelmat on aika pitkälle neulomista.

    -Ruut

    VastaaPoista